ο σταθμοσ

  Ο σταθμός ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 1987 και για αρκετό διάστημα έγινε το επίκεντρο της ψυχαγωγίας του νοτίου τμήματος των Κυθήρων. Τον Ιανουάριο του 2006 απέκτησε κάλυψη του 60% των Κυθήρων, και σήμερα αναπτύσσεται έχοντας καλύψει περίπου το 80% του νησιού, με στόχο τη συνολική κάλυψή του τους επόμενους μήνες. Σκοπός του σταθμού είναι αποκλειστικά η ψυχαγωγία των ακροατών και η ενημέρωσή τους πάνω σε πολιτιστικά θέματα.

  Η συμμετοχή των ακροατών του σταθμού στα θέματα προγράμματος αλλά και σε θέματα που αφορούν την συνολική εικόνα του Camelot κρίνεται για μας απαραίτητη.

Διαφοροποιημένος από τους υπόλοιπους ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Camelot  περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του όχι μόνο mainstream ακούσματα αλλά και μουσικές από όλο το εύρος της ροκ, της ποπ και της έντεχνης μουσικής.

 djset

WELCOME ...

- Ανακοινώνεις που αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις συλλόγων, εικαστικά γεγονότα καθώς και ανάλογα δρώμενα στα Κύθηρα προβάλλονται δωρεάν από τον σταθμό.

- Ο σταθμός δύναται να κάνει έμμεση προβολή σε χορηγούς που προσφέρουν δώρα στους ακροατές του σταθμού κατά την διάρκεια της εκπομπής στην οποία δίνονται τα δώρα τους.

djset